نحوه پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی

انتشار 18 شهریور 1399
مطالعه 13 دقیقه

مجلات داخلی چه مجلاتی هستند؟

محققان و نویسندگان مقالات علمی به دنبال چاپ مقاله خود در مجلات معتبر هستند تا ضمن آگاهی رساندن به سایر پژوهشگران از یافته‌های خود، از امتیازات چاپ مقاله نیز بهره‌مند شوند. نویسندگان می‌توانند مقاله خود را در مجلات خارجی یا داخلی به چاپ برسانند.

مجلات خارجی مجلاتی هستند که در سطح بین‌المللی فعالیت دارند.

مجلات داخلی در اصطلاح به مجلاتی گفته می‌شود که دارای نمایه‌های بین‌المللی نبوده و در داخل کشور عزیزمان ایران چاپ شوند. این مجلات می‌توانند وابسته به دانشگاه‌ها و یا سازمان‌ها باشند. تعداد مجلات داخلی بسیار زیاد است ولی سؤال مهم این است که کدام مجله اعتبار مناسبی جهت چاپ مقاله دارد که در ادامه به پاسخ این سؤال می‌پردازیم.

انواع مجلات داخلی

هر مجله داخلی باید مورد تائید دانشگاه‌های داخلی و ارگان‌های کشورمان که عبارت‌اند از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و حوزه علمیه باشد.

بر اساس تائید این ارگان‌ها مجلات داخلی به سه دسته کلی علمی تخصصی، علمی ترویجی، مجلات علمی پژوهشی تقسیم می‌شوند.

هر یک از این مجلات رتبه‌بندی و اعتبار متفاوتی دارند و مقالات با ساختارهای مختلفی را پذیرش می‌کنند. پس قبل از هر اقدامی برای چاپ مقاله در مجلات داخلی باید ابتدا مجله مناسب مقاله خود را مشخص نمایید.

مجلات تخصصی

مجلات تخصصی مقالاتی را به چاپ می‌رسانند که به بررسی موضوع تخصصی با موضوع خاص پرداخته باشد. هدف از چاپ مقاله در این مجله صرفاً اطلاع‌رسانی و افزایش آگاهی عمومی است و به دلیل اینکه مجلات تخصصی وابسته به هیچ ارگان یا موسسه‌ای نیستند، چاپ مقاله در این مجلات مزایای تحقیقاتی ندارد.


مجلات علمی ترویجی

مقالات علمی ترویجی در این دسته از مجلات چاپ می‌شوند. مقاله علمی ترویجی یا مرور ادبیات به مقاله‌ای اطلاق می‌شود که به بررسی یک موضوع بخصوص در یک محدوده‌ زمانی پرداخته باشد. درواقع این مقالات خلاصه‌ای از مقالات و منابعی هست که نویسنده موردبحث و بررسی قرار داده است. هدف یک مقاله علمی ترویجی خلاصه کردن و استنتاج مباحث و مطالعات دیگران است، بدون اینکه پژوهشگر چیز جدیدی به آن اضافه کند. چاپ مقالات علمی ترویجی به خواننده کمک می‌کند تا بتواند دید کلی درباره موضوع خاص پیدا کند و مطالعات بعدی را به سهولت انجام دهد.


مجلات علمی پژوهشی

مجلات علمی پژوهشی مقالاتی را چاپ می‌کنند که دارای نوآوری بوده و پژوهش خاصی را انجام داده باشد. درواقع هدف اصلی مقاله علمی پژوهشی ایجاد یک استدلال است. مقالات علمی پژوهشی مشکلی را مطرح می‌کنند و به دنبال حل آن مشکل، از روش‌های پژوهشی استفاده می‌کنند.

مجلات علمی پژوهشی از درجه اعتبار بالاتری نسبت به سایر مجلات داخلی برخوردار هستند و بنابراین امتیاز بالاتری برای نویسندگان دارند. از این رو در این مطلب به نحوه پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی می‌پردازیم.

مقاله علمی-پژوهشی چیست؟

مقاله علمی پژوهشی به مقاله‌ای گفته می‌شود که در نگارش آن به جای بررسی تحقیقات پیشین، یک ایده نو مورد مطالعه قرار بگیرد. در واقع مقاله پژوهشی به مقاله بیس یا پایه‌ای اطلاق می‌شود که نویسنده از داده‌های خامی که حاصل تحقیق خود می‌باشد برای نگارش مقاله استفاده می‌کند. مقاله علمی پژوهشی بر مبنای تجزیه و تحلیل و هم‌چنین تفسیر این داده‌ها شکل می‌گیرد و روی تجزیه اطلاعات کسب شده از تحقیقات پیشین تمرکزی ندارد. از اهداف اصلی مقاله علمی پژوهشی می توان به ایجاد یک استدلال اشاره داشت.

مقاله علمی-پژوهشی چیست؟

مزایای چاپ مقاله در مجلات داخلی علمی پژوهشی چیست؟

دانشجویان و اساتید دانشگاه به دنبال چاپ مقاله علمی پژوهشی هستند تا بتوانند از امتیاز آن بهره‌مند شوند.

  • دانشجویان ارشد و دکتری برای اخذ نمره پایان‌نامه نیازمند چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی هستند.

  • داوطلبان مصاحبه دکتری برای اخذ امتیاز پژوهشی مقاله ملزم به چاپ مقاله خود در مجلات داخلی علمی پژوهشی است.

  • اساتید برای ارتقا سالانه خود نیاز به چاپ مقاله در مجلات داخلی علمی پژوهشی دارند.

  • چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی مورد تائید وزارت علوم به‌منزله‌ی نخبه بودن پژوهشگر و محقق است.

  • معافیت از سربازی برای نخبگانی که اکسپت و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی مورد تائید وزارت علوم دارند.

  • در بسیاری از دانشگاه‌های بزرگ کشور، از شرایط اساسی جذب هیئت‌علمی، داشتن اکسپت و چاپ در نشریات علمی پژوهشی داخلی مصوب وزارت علوم است.

نحوه نگارش مقاله برای چاپ در مجلات داخلی علمی پژوهشی به چه صورت است؟

حتماً دقت کرده‌اید که مقالات چاپ‌شده در یک مجله ازنظر فونت و اندازه حاشیه صفحه و چیدمان عکس‌ها و جداول مشابه هم هستند، به عبارت دیگری با بررسی مقالات یک مجله درمی‌یابیم که هر مجله فرمت بندی خاص خود را دارد و مقالات ارسالی به مجله باید از این فرمت تبعیت نمایند. فرمت بندی از یک مجله به مجله دیگر می‌تواند متفاوت باشد، ولی تمام مجلات علمی پژوهشی ازنظر ساختار‌بندی مقالات مشابه هم عمل می‌کنند. ساختار هر مقاله چهارچوب مقاله و عناوین اصلی مقاله را بیان می‌کند.

مقاله

یک مقال علمی پژوهشی باید دارای ساختاربندی زیر باشد:

عنوان مقاله

عنوان مقاله اولین بخش مقاله است پس باید به اندازه‌ای جذاب باشد که خواننده را ترغیب به خواندن مقاله نماید.

  • بهتر هست عنوان بین 8 تا 12 کلمه باشد.

  • عنوان مقاله نباید سؤالی باشد.

  • در عنوان مقاله از علائم اختصاری و فرمول استفاده کرد.

مشخصات نویسندگان

در این بخش باید نام و نام‌خانوادگی نویسندگان و مشخصات کامل نویسندگان باید درج شود.

مشخصات کامل نویسنده (گان) شامل رتبه علمی و نشانی نویسندگان و محل اشتغال آنها که شامل دانشگاه، دانشکده و یا موسسه تحقیقی مربوط به آنان است، درج می‌گردد.

چکیده

چکیده بعد از اسامی نویسندگان درج می‌شود و خلاصه‌ای از مقاله می‌باشد.

  • چکیده مقاله شامل اهداف، مواد و روش، یافته‌ها، نتیجه‌گیری می‌باشد.

  • چکیده معمولا بین 150 تا 250 کلمه نوشته می‌شود.

  • در چکیده به منابع اشاره‌ای نمی‌شود.

  • در چکیده علائم اختصاری نوشته نمی‌شوند.

کلیدواژه

کلید واژگان مقاله برای فیلتر کردن مقالات در یک پایگاهی که میلیونها مقاله در آن موجود است، الزامی است.

  • هر مقاله می‌تواند بین 3 تا 10 کلیدواژه داشته باشد.

  • کلیدواژه به صورت مخفف و اختصار نوشته نمی‌شوند.

  • کلید واژه ها با استفاده از نقطه ویرگول ( ؛ ) از یکدیگر جدا شوند.

مقدمه

مقدمه هر مقاله علمی پژوهشی درواقع ابزاری برای پر کردن خلأ میان تحقیقات قبلی مرتبط با موضوع و کاری جدید است. به عبارتی در بخش مقدمه مقاله دستاوردهایی را بیان می‌کنید که خلأهای موجود در تحقیقات قبلی درزمینهٔ مشترک را پر می‌کند.

در مقدمه مقاله به ترتیب موارد زیر بیان می‌شود:

  1. پیش ‌زمینه‌ای در مورد تحقیق

  2. اهمیت موضوع مقاله و تحقیق

  3. تحقیقات پیشین در راستای موضوع مقاله

  4. اهداف تحقیقاتی‌تان

بیان مسئله

در بیان مسئله نویسنده مشکلی را که تصمیم به حل آن دارد و سؤالی که می‌خواهد تا به آن پاسخ دهد را مطرح می‌نماید. سؤال پژوهش ممکن است شامل یک دغدغه در یک حوزه خاص، شکاف موجود در علم، یا پدیده غیرطبیعی باشد که نیاز است تا آن پدیده موردبررسی قرار گیرد. بیان مسئله معمولاً به این جهت ارائه می‌شود که یک مشکل یا سؤال را برجسته سازد و ضرورت انجام یک پژوهش را تبیین کند.

اهداف

منظور از اهداف تحقیق، اهدافی است که دوست داریم و یا پیش‌بینی می‌کنیم که به آن برسیم. اگر اهداف پژوهش در فرایند مقاله دقیق بیان نشوند، امکان تشخیص انحراف و ارزیابی پیشرفت پژوهش وجود نخواهد داشت.

سؤالات و فرضیه‌های پژوهش

بخش بعدی مقاله مربوط به سوالات و فرضیه‌های پژوهش می‌باشد که اغلب باهم نوشته می‌شوند.

فرضیه‌های پژوهشی درواقع پاسخ فرضی به سؤالات پژوهش است. فرضیه یک پیشنهاد یا پیش‌بینی از نتایج پژوهش است که بعد از آزمایش و بررسی رد یا قبول می‌شود.

سؤالات پژوهش درواقع همان اهداف فرعی است که به‌صورت سؤالی درآمده است. در طرح سؤالات تحقیق توجه به نکات زیر ضروری است:

  • سؤالات پژوهش مستقیماً از اهداف تحقیق منشأ می‌گیرند.

  • در سؤالات تحقیق، یک نوع متغیر مطرح می‌شود.

  • آوردن کلمه آیا در ابتدای سؤالات چندان مطلوب نیست.

  • بهتر است تعداد سؤالات محدود، شفاف و بدون ابهام باشند.

پیشینه پژوهش

پیشینه تحقیق یا مرور ادبیات (Literature review) بخشی از پایان‌نامه‌ها و مقالات علمی است که در آن وضعیت پژوهش‌‌های انجام‌شده در یک حوزه تحقیقاتی مشخص ارائه می‌‌شود و رویکردهای ویژه‌ای که در آن حوزه موردتوجه قرارگرفته‌اند، بررسی می‌‌شوند.

روش شناسی

ممکن است مقاله در مورد یک موضوع عملی، تئوری یا شبیه سازی باشد. اگر موضوع مقاله عملی باشد در این قسمت کلیه مواد و دستگاه‌های استفاده شده، پروتکل انجام آزمایش و چگونگی فراهم آوردن مقدمات آزمایش به طور کامل و دقیق عنوان می‌شود. اگر مقاله تئوری یا شبیه سازی باشد بایستی روابط ریاضی، فرضیه‌ها، اثبات قضیه‌های ذکر شده، نرم افزارهای استفاده شده و مقادیر عددی پارامترها به طور کامل در جدول نوشته شود، به طوری که خواننده با دنبال کردن مقاله بتواند به همان نتایج دست یابد.

یافته‌ها

نتایج عملی با عنوان Experimental Results و نتایج شبیه سازی با عنوان Simulation Results بیان می‌شوند. در این قسمت باید دستاوردها، یافته‌ها و مقادیر عددی نتایج آزمایش، اهمیت و با ارزش بودن آن‌ها کاملاً دقیق و به صراحت توضیح داده شود و ویژگی‌های آماری نیز ذکر گردد. زمان افعال این بخش از مقاله گذشته است.

بحث و نتیجه‌گیری

در بحث مقاله به تفسیر و تعبیر نتایج و دستاوردهای پژوهش اختصاص دارد و لذا به دانش وسیعی نیاز دارد. در این قسمت باید پژوهش‌های قبلی و مرتبط با موضوع مقاله که در بخش مقدمه عنوان شده‌اند، بیان شوند و مقایسه‌ای از روش‌ها/ نتایج ذکر شده در آن مقالات با روش‌ها/ نتایج این پژوهش انجام گیرد. همچنین لازم است مزایا و معایب پژوهش فعلی و همخوانی یا عدم همخوانی دستاوردهای حاصل با یافته‌های پیشین با دقت توضیح داده شود. زمان افعال بکار رفته گذشته است.

پیشنهاد‌ها

پیشنهادهای پژوهشی Research Proposals ارائه راهکارهایی مبتنی بر ارزیابی یافته‌های پژوهش است که توسط پژوهشگر ارائه می‌شود. این پیشنهادها در قالب پیشنهادهای کاربردی، پیشنهادهای عمومی و پیشنهادهایی برای پژوهشگران آینده تقسیم می‌شود.

تشکر و قدردانی

این بخش لزوماً در همه مقالات وجود ندارد. معمولا در این بخش از افرادی که به نحوی در انجام پژوهش به نویسندگان کمک کرده‌اند (اما میزان مشارکت آن‌ها به گونه‌ای نبوده که به عنوان نویسنده مقاله ذکر شوند) تشکر و قدردانی می‌شود. همچنین می‌توان از موسساتی که حمایت مالی و یا تجهیزاتی داشته‌اند و یا از داوران مقاله که با ارایه نکات ارزشمند خود به ارتقای کیفی مقاله کمک کرده‌اند، تشکر نمود.

منابع

در این بخش مشخصات تمامی منابع و مقالاتی که در متن مقاله به آن‌ها ارجاع شده است، باید به طور کامل و دقیق نوشته شوند. به طور کلی شیوه و آیین نگارش ارجاع به مقالات دیگران، وابسته به مجله‌ای است که پیش‌نویس مقاله برای آن ارسال خواهد شد.

زمان داوری و پذیرش مجلات علمی پژوهشی داخلی چقدر است؟

بعد از آماده شدن مقاله علمی پژوهشی باید برای مجله انتخابی ارسال شود تا مورد داوری و بررسی ویراستار و داوران مجله قرار گیرد. در این مرحله هست که مشخص می‌شود آیا مقاله موردپذیرش مجله واقع می‌شود یا خیر. در ابتدایی‌ترین مرحله ادیتور مجله، مقاله را بررسی نموده و چنانچه مقاله در حوزه مجله باشد و فرمت بندی آن طبق فرمت مجله انجام‌شده باشد برای داوری ثانویه به داوران مجله ارجاع داده خواهد شد. هر مقاله معمولاً توسط دو داور بررسی می‌شود. داوران درنهایت نظرات خود را به ادیتور مجله ارسال می‌کنند. نتیجه نهایی در 3 حالت برای نویسنده اطلاع داده می‌شود.

1. مقاله پذیرش می‌شود.

2. برای نویسنده اصلاحیه از داوران ارسال می‌شود که در صورت اصلاح، پذیرش شود.

3. مقاله رد یا ریجکت می‌شود.

بازه زمانی از ارسال مقاله به مجله تا اعلام نتیجه نهایی برای هر مجله‌ای متفاوت می‌شود. این بازه زمانی برای مجلات علمی پژوهشی می‌تواند از 2 ساعت تا بیشتر از 3 ماه متغیر باشد. ممکن است مقاله شما به‌محض بارگذاری در سایت مجله به علت همپوشانی نداشتن با موضوع مجله در ساعات ابتدایی داوری ریجکت شود و یا بالغ‌بر 3 ماه پروسه داوری آن زمان ببرد.

داوری

چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی چقدر زمان می‌برد؟

بعد از داوری مقاله درصورتی‌که مقاله مورد پذیرش داوران و ادیتور مجله باشد، وارد پروسه چاپ می‌شود. زمان چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی نیز در هر مجله‌ای متفاوت است، تاریخ چاپ مقاله علمی پژوهشی معمولاً در نامه پذیرشی که از طرف مجله برای نویسنده صادر می‌شود، ذکر می‌گردد. نویسنده باید منتظر بماند تا طبق تاریخی که در نامه پذیرش مشخص‌شده مقاله خود را به‌صورت چاپ‌شده در سایت مجله مشاهده نماید.

زمان

در مصاحبه دکتری چاپ مقاله در مجله داخلی علمی پژوهشی چقدر امتیاز دارد؟

هرساله داوطلبان آزمون دکتری در تلاش هستند تا مقاله خود را در مجلات داخلی علمی پژوهشی به چاپ برسانند تا از امتیاز آن در مصاحبه دکتری بهره‌مند شوند. ولی سؤال مهم این است که چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی برای نویسنده چقدر امتیاز دارد؟ چاپ یک مقاله علمی پژوهشی طبق امتیازبندی وزارت علوم تا 7 امتیاز از امتیازات پژوهشی داوطلب را شامل می‌شود. هر داوطلب می‎تواند تا 21 امتیاز از امتیازات پژوهشی را با چاپ مقاله کسب نماید. به عبارتی هر دانشجو با چاپ 3 مقاله در مجلات معتبر علمی پژوهشی می‌تواند امتیاز کامل این بخش را اخذ نماید.

آیا با چاپ مقاله در مجلات داخلی می‌توان دفاع دکتری انجام داد؟

شرایط دفاع دکتری بر اساس دانشگاه و رشته تحصیلی متفاوت است به‌نحوی‌که دانشگاه‌ها برای چاپ مقاله در هر مجله‌ای هرچند معتبر امتیازی در نظر نمی‌گیرند. ولی تمامی دانشگاه‌ها از یک نظر مشابه هم عمل می‌کنند؛ چاپ مقاله در مجلات داخلی علمی پژوهشی برای تمامی دانشگاه‌های کشورمان به‌منظور پیش دفاع، دفاع از رساله دکتری و تسویه‌حساب دانشگاه به‌منظور اخذ مدرک دکتری مورد تائید است و مشمول امتیاز است.

زمان

چگونه مقاله خود را در کمترین زمان در مجلات داخلی چاپ کنیم؟

تمامی نویسندگانی که قصد چاپ مقاله خود در مجلات علمی پژوهشی داخلی رادارند به دنبال تسریع درروند اخذ پذیرش و چاپ مقاله خود هستند. همان‌طور که توضیح داده‌شده مجلات داخلی دارای زمان داوری و اکسپت متفاوتی هستند و امکان دارد این بازه زمانی بالغ‌بر 3 ماه نیز زمان صرف کند، پس بهترین گزینه این است که مجله مناسب با سطح مقاله انتخاب شود و مقاله‌ای باکیفیت بالا برای مجله ارسال شود تا امکان ریجکت مقاله کاهش یابد و روند پذیرش تسریع گردد.

اگر شناخت زیادی از مجلات ندارید و یا نمی‌دانید کار چاپ مقاله‌تان را از کجا باید شروع کنید، پیشنهاد ما به شما کمک گرفتن از اشخاص متخصص و باتجربه در این زمینه است.

چرا موسسه آرمان را انتخاب کنیم؟

موسسه آرمان یکی از مؤسسات معتبری است که فعالیت خود درزمینهٔ چاپ مقاله را از سال 1393 آغاز کرده است و طبق تجربه و سابقه‌ای که در این زمینه دارد می‌تواند مشاوره خوبی برای کسانی باشد که قصد چاپ مقاله خود در مجلات داخلی علمی پژوهشی رادارند.

مقاله با دارا بودن کیفیت بالا شانس پذیرش بالاتری دارد. پس مهم هست که تا جایی که می‌توانید کیفیت مقاله خود را ارتقا دهید. موسسه آرمان در این زمینه خدماتی ارائه می‌دهد که باعث ارتقا کیفیت مقاله‌تان می‌شود. ازجمله این موارد: ویرایش ادبی مقاله به‌صورت تخصصی، بررسی میزان سرقت ادبی مقاله و انجام پارافریز، فرمت بندی تخصصی مقاله، ترجمه تخصصی و تضمین دار چکیده مقالات.

ثبت سفارش پذیرش و چاپ مقاله در موسسه آرمان

شما نویسندگان عزیز می‌توانید طی گام‌هایی که در ادامه اشاره می‌شود برای ثبت سفارش پذیرش و چاپ مقاله در مجلات داخلی علمی پژوهشی معتبر از طریق موسسه آرمان اقدام نمایید:

نامه

مطالعه

برنامه ریزی

بلی خیر

1. ارسال درخواست خود از طریق ایمیل و یا شبکه‌های پیام‌رسان

2.معرفی مجلات تخصصی از طرف موسسه آرمان یا بررسی مجلات پیشنهادی

3. ارتقا کیفیت مقاله، فرمت بندی و سابمیت مقاله بر اساس فرمت مجله

4.پیگیری وضعیت مقاله، مکاتبه با ادیتور مجله و دریافت نتیجه نهایی داوری

موسسه آرمان

ثبت سفارش پذیرش و چاپ مقاله در موسسه آرمان

موسسه آرمان فعالیت خود را با گردهم‌آوری جمعی از نخبگان و متخصصان رشته آغاز کرده است و بر اصل صداقت و امانت‌داری کاری فعالیت خود را ادامه می‌دهد. کارشناسان موسسه آرمان آماده ثبت سفارش شما و ارائه خدمات در 24 ساعت شبانه‌روز هستند. موسسه آرمان برای آماده‌سازی و اخذ پذیرش مقاله از مجلات علمی پژوهشی داخلی خدمات استخراج مقاله از پایان‌نامه، ترجمه تخصصی مقاله، ویرایش ادبی مقاله، بررسی پلاجیاریسم و انجام پارافریز، فرمت بندی مقاله بر اساس فرمت درخواستی مجله، سابمیت مقاله، پشتیبانی و پیگیری وضعیت مقاله تا چاپ آن را اجام می‌دهد.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
(امتیاز 0 توسط 0 نفر)
  ارسال به دوستان:

? برای ثبت سفارش چاپ مقاله در مجلات داخلی به چه طریقی اقدام کنیم؟

برای ثبت سفارش چاپ مقاله خود و اخذ مشاوره رایگان می‌توانید با کارشناسان موسسه آرمان از طریق شماره تمای 09900254935 و یا ادرس ایمیل journal.arman@gmail.com در ارتباط باشید.

? چاپ مقاله علمی پژوهشی در مصاحبه دکتر چند امتیاز دارد؟

چاپ مقاله در مجله داخلی علمی پژوهشی در مصاحبه دکتری تا 7 امتیاز اخذ می‌نماید.

? زمان داوری مجلات داخلی علمی پژوهشی چقدر است؟

زمان داوری از طرف مجله مشخص می‌شود و مجلات زمان داوری متفاوتی دارند ولی می‌توان بازه زمانی 3 ماه را در نظر گرفت.

? مجلات داخلی چند نوع هستند؟

مجلات داخلی به 3 دسته کلی: مجلات علمی-تخصصی، علمی-ترویجی و علمی-پژوهشی طبقه‌بندی می‌شوند.

? آیا چاپ مقاله در مجله علمی تخصصی برای دفاع دکتری مورد تایید هست؟

خیر- چاپ مقاله در مجلات علمی تخصصی هیچ امتیازی برای دفاع ارشد و دکتری ندارد.

پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
پرسش ها و دیدگاه های کاربران
بازدیدکننده
کارشناس آرمان
(
4 ماه پیش
)
در پاسخ به:
من دانشجوی دکترای چمران هستم میخام ببینم که حداقل زمانی که میتونید پذیرش بگیرید چه زمانی هست وحداقل پرداخت هزینه ؟؟
با سلام و احترام فرهیخته ی گرامی برای دریافت پذیرش مقاله از مجلات بازه زمانی دو الی سه ماه را در نظر داشته باشید شما می توانید درخواستتان را ارسال فرمایید تا کارشناسان موسسه بررسی و راهنمایی کنند با تشکر
بازدیدکننده
فرحناز جامعی نژاد
(
4 ماه پیش
)
من دانشجوی دکترای چمران هستم میخام ببینم که حداقل زمانی که میتونید پذیرش بگیرید چه زمانی هست وحداقل پرداخت هزینه ؟؟
بازدیدکننده
محسن صنمی
(
1 سال پیش
)
سلام وقت بخیر مقاله از رساله نوشتم میخوام در زمان کوتاه پذیرش بگیرم چه باید بکنم آیا شما زحمتش رو می‌کشید ممنون

خدمات موسسه آرمان