هزینه نوشتن چکیده گرافیکی فارسی، انگلیسی و سایر زبان ها

انتشار 5 بهمن 1401
مطالعه 11 دقیقه

چکیده گرافیکی نوعی چکیده مقاله است که بعضی مجلات به همراه فایل اصلی مقاله از نویسنده درخواست می‌کنند. چکیده گرافیکی می‌تواند به هر زبانی نوشته شود. در این مطلب قصد داریم به بررسی تعریف، نحوه ترسیم و هزینه چکیده گرافیکی فارسی، انگلیسی و سایر زبان‌‌ها بپردازیم.

هزینه نوشتن چکیده گرافیکی فارسی، انگلیسی و سایر زبان ها

چکیده چیست؟

چکیده خلاصه‌ای از بخش‌های مهم مقاله است که به‌صورت منحصربه‌فرد برای هر مقاله نوشته می‌شود. چکیده مهم‌ترین بخش مقاله است و می‌تواند دید کلی از اهداف، روش کار، نتایج و بحث مقاله را به خواننده بدهد. چکیده مقاله می‌تواند در انواع مختلف ارائه شود، ولی تمام آن‌ها تنها یک وطیفه دارند که ترغیب خواننده به خواندن کل مقاله است. یک چکیده خوب در هر نوعی که باشد باید برای جذاب نوشته شود، ولی در این حال ساده و مختصر باشد.

نوشتن مقاله

انواع چکیده کدم‌اند؟

چکیده مقالاتی که توسط مجله درخواست می‌شود 3 نوع است. چکیده استاندارد، چکیده مبسوط و چکیده گرافیکی.

چکیده استاندارد چیست؟

چکیده استاندارد، چکیده‌ای است که تمامی مقالات ملزم به ارائه آن هستند. چکیده استاندارد بعد از عنوان و اسامی نویسندگان مقاله درج می‌شود. چکیده استاندارد معمولاً بین 150 تا 350 کلمه نوشته می‌شود و بیانگر کلیات مقاله است، به‌نحوی‌که خواننده با خواندن چکیده استاندارد مقاله به کلیات محتوای مقاله پی می‌برد و چنانچه خواهان کسب اطلاعات بیشتری باشد اقدام به خواندن کل مقاله می‌کند.

گاهی پیش می‌آید که برای چاپ مقاله در مجلات معتبر علاوه بر چکیده استاندارد که جز جدانشدنی مقالات است، درخواست چکیده در انواع دیگر نیز از نویسنده میشود. این چکیده‌ها عبارت‌اند از چکیده مبسوط و چکیده گرافیکی.

چکیده

چکیده مبسوط چیست؟

چکیده مبسوط درواقع چکیده استاندارد بسط داده‌شده است که البته اختلاف‌هایی نیز با چکیده استاندارد دارد. چکیده مبسوط معمولاً بین 400 تا 750 کلمه نوشته می‌شود و علاوه بر اهداف، روش کار، نتایج و بحث که در چکیده استاندارد نیز نوشته می‌شود، دارای بخش رفرنس‌ها نیز است. چکیده مبسوط معمولاً در فایل ورد جداگانه‌ای برای مجله ارسال می‌شود.

خواندن کتاب

چکیده گرافیکی چیست؟

چکیده گرافیکی یا گرافیکال چکیده (Graphical Abstract) یا چکیده تصویری یکی دیگر از انواع چکیده‌هایی است که مجلات معتبر داخلی و خارجی به همراه فایل مقاله از نویسنده درخواست می‌کنند. چکیده گرافیکی درواقع چکیده به تصویر کشیده شده‌ای از مقاله است که در فرمت عکس ارسال می‌شود. چکیده گرافیکی بسته به نوع تخصص مقاله در قالب تصاویر، دیاگرام یا نمودار ترسیم شود. تهیه چکیده گرافیکی در برخی رشته‌ها ازجمله پزشکی، زیست‌شناسی، شیمی، معماری و ... آسان است چراکه می‌توان از خروجی‌هایی که در قالب تصویر در مراحل انجام آزمایش و تحقیقات به دست می‌آیند در ترسیم چکیده گرافیکی استفاده کرد. ولی در برخی از رشته‌ها به‌خصوص رشته‌های علوم انسانی یافتن تصویری که مراحل و نتایج تحقیق را نمایش دهد دشواراست، ازاین‌رو در این رشته‌های از نمودارها و دیاگرام‌ها برای ترسیم چکیده گرافیکی استفاده می‌کنند.

چکیده گرافیکی

چکیده گرافیکی به چه زبانی تهیه می‌شود؟

همان‌طور که میدانیم چکیده گرافیکی از طرف مجله درخواست می‌شود و مجله در فرمت خود زبان آن را مشخص می‌نماید. چکیده گرافیکی می‌تواند به زبان‌های مختلف ازجمله فارسی، انگلیسی، اسپانیایی، فرانسوی و سایر زبان‌های دیگر از نویسنده درخواست شود.

چکیده گرافیکی فارسی

چکیده گرافیکی فارسی برای مقالات فارسی‌زبانی که برای مجلات داخل کشور ایران ارسال می‌شوند درخواست می‌شود. چکیده گرافیکی فارسی باید دارای نوشته‌های فارسی باشد، هرچند تعداد کلماتی که در چکیده گرافیکی به کار می‌روند هرچه کمتر باشد، اعتبار چکیده طراحی‌شده بیشتر است.

چکیده گرافیکی انگلیسی

چکیده گرافیکی انگلیسی‌زبان معمولاً توسط مجلات بین‌الملل خارجی که به زبان انگلیسی هستند درخواست می‌شوند، هرچند گاهی مجلات فارسی‌زبان داخل ایران نیز درخواست چکیده گرافیکی به زبان انگلیسی را می‌کنند. اگر چکیده گرافیکی شما به زبان فارسی نوشته شود می‌توانید با ترجمه تخصصی آن را به انگلیسی برگردانید.

چکیده گرافیکی سایر زبان‌ها

بعضی از مجلات خارجی به زبان غیر انگلیسی، مانند عربی، اسپانیایی، فرانسوی و ... وجود دارند. این مجلات چکیده گرافیکی به زبان مجله خود را از نویسنده درخواست می‌کنند. چکیده گرافیکی می‌تواند به هر زبانی که مجله از نویسنده درخواست نماید طراحی شود.

هدف از نوشتن چکیده گرافیکی فارسی، انگلسی و سایر زبان‌ها چیست؟

بسیار مهم است که چکیده گرافیکی فارسی، انگلیسی و یا سایر زبان‌ها به نحوی طراحی شود که خواننده با دیدن آن سریعاً بتواند محتوای مقاله را درک نماید و به کلیات آن پی ببرد. هدف از چکیده گرافیکی، تشویق خواننده به خواندن مقاله، ترغیب ویراستار و داوران مجله به خواندن کل مقاله برای داوری و کمک به محققان برای یافتن سریع‌تر مقالاتی است که به موضوعات آن علاقه دارند. چکیده گرافیکی باید به‌طور واضح و شفاف پژوهش مقاله را ارائه دهد و به خواننده کمک کند تا تصویری از محتوای مقاله را تجسم کند. هر چه چکیده گرافیکی جذاب‌تر باشد، نیل به این اهداف بیشتر است.

درست کردن پازل

چکیده

مزیت نوشتن چکیده گرافیکی فارسی، انگلیسی و سایر زبان‌ها

مقالاتی که دارای چکیده گرافیکی هستند از برتری بالاتری نسبت به سایر مقالات برخوردار هستند. ازجمله این مزایا می‌توان به افزایش بازدید مقاله نسبت به سایر مقالات اشاره کرد. آمار نشان داده است که متوسط استفاده از مقالاتی که دارای چکیده گرافیکی هستند نسبت به مقالات بدون چکیده گرافیکی، دو برابر است. علت آن است که حتی افرادی که زمان و حوصله کافی برای خواندن مقاله شمارا ندارند، از طریق تصویر گرافیکی می‌توانند به درکی از مقاله شما برسند و سبب افزایش ارجاعات آن شوند؛ بنابراین اگر می‌خواهید ارجاعات مقاله‌تان بالاتر روند و به یک پژوهشگر حرفه‌ای تبدیل شوید حتماً در مقالات خود از چکیده گرافیکی استفاده کنید.

باید و نبایدهای تهیه چکیده گرافیکی فارسی، انگلیسی و سایر زبان‌ها چیست؟

یک چکیده گرافیکی خوب و حرفه‌ای باید استانداردها و ویژگی‌هایی داشته باشد و از مواردی دوری کند. در ادامه باید و نبایدهای یک چکیده گرافیکی خوب و حرفه‌ای را توضیح می‌دهیم.

بایدهای چکیده گرافیکی

  • مهم‌ترین و کلیدی‌ترین یافته‌های مقاله را بیان کند.

  • باید کاملاً اریجینال و منحصربه‌فرد باشد.

  • در یک نگاه، کل مقاله قابل‌درک باشد.

  • داستانی را با آغاز و پایان تعریف کند.

  • ساده ولی آموزنده باشد.

  • مختصر باشد.

نبایدهای چکیده گرافیکی

  • پیشینه تحقیق نباید در چکیده گرافیکی بیان شود.

  • داده‌های مقاله و آمار و اعداد نباید نوشته شود.

  • جزئیات زیاد نباید در چکیده گرافیکی ذکر شود.

  • کیفیت تصویر نباید کمتر از 300 پیکسل باشد.

  • چکیده گرافیکی نباید دارای عنوان باشد.

  • نتیجه‌گیری‌های فرضی نباید آورده شود.

مشخصات چکیده گرافیکی فارسی، انگلیسی و سایر زبان‌ها

چکیده گرافیکی باید شامل تنها یک تصویر باشد. این تصویر باید یک شروع و یک پایان مشخصی داشته باشد ترجیحاً از بالا به پایین و یا از چپ به راست تدوین شود. همچنین تعداد کلمات به‌کاررفته در چکیده گرافیکی باید حداقل تعداد ممکن باشد. در ادامه به مشخصات دقیق چکیده گرافیکی می‌پردازیم:

سایز تصویر چکیده گرافیکی

چکیده گرافیکی به‌عنوان یک تصویر و در قالب عکس ارائه می‌شود. این تصویر باید حداقل 531*1328 پیکسل با رزولوشن حداقل 300dpi داشته باشد.

فونت چکیده گرافیکی

برای چکیده گرافیکی به زبان فارسی از فونت‌های B Nazanin و B Mitra و برای چکیده گرافیکی انگلیسی از فونت‌های Courier, Arial و Times استفاده می‌شود. اندازه فونت باید به‌اندازه کافی بزرگ انتخاب شود.

رنگ چکیده گرافیکی

چکیده گرافیکی باید به‌صورت رنگی باشد و به‌هیچ‌عنوان چکیده سیاه‌سفید برای ارائه به مجلات پیشنهاد نمی‌شود؛ و فرمت رنگ‌ها باید RGB باشد.

نوع فایل

بهترین نوع فایل برای چکیده گرافیکی PDF, EPS و یا TIFF است.

نکته مهم: در چکیده گرافیکی هیچ‌گونه خلاصه‌نویسی در متن چکیده گرافیکی نوشته نمی‌شود. همه متن‌ها باید به‌صورت برچسب در قسمتی از تصویر درج شود و هیچ فضای خالی غیرضروری در تصویر نباشد. عنوان چکیده گرافیکی یا چکیده تصویری نباید در بالای تصویر بیاورید.

نمونه چکیده گرافیکی

چند نمونه چکیده گرافیکی در ادامه آورده می‌شود.

چکیده گرافیکی

چکیده گرافیکی

چکیده گرافیکی

مراحل ترسیم چکیده گرافیکی فارسی، انگلیسی و سایر زبان‌ها

برای ترسیم چکیده گرافیکی باید گام‌هایی را به ترتیب طی نمایید. البته ترسیم چکیده گرافیکی نیازمند دقت و مهارت بالا در کار با نرم‌افزارهای تخصصی است. ابتدا مراحل ترسیم چکیده گرافیکی فارسی، انگلیسی و سایر زبان‌ها را یاد می‌گیریم و سپس با نرم افزارهای تخصصی ترسیم چکیده گرافیکی آشنا می‌شویم.

مشخص کردن مطالب و بخش‌های اصلی مقاله

اولین مرحله از ترسیم چکیده گرافیکی مشخص کردن مطالب و بخش‌های مهم مقاله مانند عنوان، هدف، مخاطب و نتیجه مقاله است. بعد از مشخص کردن این موارد نوبت به مشخص کرد ارتباط و ترتیب این موارد در کنار یکدیگر می‌رسد.

مشخص کردن ترتیب و ارتباط بخش‌های مختلف مقاله

بخش‌های مهم مقاله که در مرحله قبل مشخص شدند را روی کاغذ پیاده کنید و ترتیب بخش‌های متخلف را مشخص نمایید و بر اساس ترتیب و نحوه قرارگیری آن‌ها را به یکدیگر متصل کنید.

استفاده از تصویر و دیاگرام

در مرحله سوم باید تصاویر خاص مربوط به بخش‌های مهمی که در مراحل قبل مشخص شدند را بیاوریم. این تصاویر می‌توانند تصویری از مراحل انجام آزمایش، تصویر یک واکنش شیمیایی و یا هر چیز دیگری باشد که نشان‌دهنده نتیجه کلی به‌دست‌آمده از مقاله و یا مرحله‌ی خاصی از مقاله است.

مشخص کردم نحوه ترسیم مراحل و روابط آن‌ها

در مرحله چهارم باید نحوه ارتباط تصاویر را باهم مشخص کنید برای مثال آیا مراحل پشت سر هم هستند و باید با فلش به هم وصل شوند و یا به‌صورت چند شاخه و تقسیم‌بندی شده هستند.

واردکردن در نرم‌افزار ترسیم

در مرحله پایانی باید تمام مراحل و مواردی که روی کاغذ مشخص کرده‌اید را وارد یکی از نرم‌افزارهای تخصصی ترسیم نمایید که این نرم افزارها را در ادامه معرفی می‌کنیم. دریافت خروجی از نرم‌افزار باید مناسب با فرمت اعلامی مجله یکی از فرمت‌های TIFF, JPG, PDF و یا غیره باشد.

نرم‌افزارهای تهیه و ترسیم چکیده گرافیکی فارسی، انگلیسی و سایر زبان‌ها

برای ترسیم چکیده گرافیکی فارسی، انگلیسی و سایر زبان‌ها نیاز به نرم‌افزارهای تخصصی داریم. استفاده از برخی از این نرم‌افزارها بسیار راحت است ولی برخی دیگر نیاز به انرژی و زمان بیشتری دارد. نمونه‌ای از نرم‌افزارهایی که می‌توان برای تهیه چکیده گرافیکی از آن استفاده کرد عبارت‌اند از: Paint, PowerPoint, ChemDraw, Gimp, InkScape, CorelDraw, Affinity Designer و Adobe Photoshop and Illustrator

نرم‌افزار Paint

نرم‌افزار پینت به شکل پیش‌فرض در تمامی ویندوزها نصب‌شده است و استفاده از آن بسیار آسان است. نرم‌افزار Paint مجموعه‌ای از ابزارهای طراحی و ترسیم را در اختیار کاربر قرار می‌دهد، هرچند این ابزارها محدود هستند و قابلیت‌های زیادی ندارند. تصویر خروجی از نرم‌افزار پینت در فرمت‌هایی مانند Tiff, JPG و PNG قابل ذخیره است

paint

نرم‌افزار PowerPoint

پاورپوینت مجموعه‌ای از اشکال گرافیکی آماده برای تهیه چکیده گرافیکی دارد. هرچند ابزارها و قابلیت‌های آن از نرم‌افزارهای حرفه‌ای کمتر است ولی تا حدود زیادی می‌تواند نیازهای کاربر را رفع نماید. تصویر خروجی از نرم‌افزار پینت در فرمت‌هایی مانند Tiff, JPG, PNG و PDF قابل ذخیره است.

 PowerPoint

نرم‌افزار ChemDraw

این نرم‌افزارها برای طراحی و به تصویر کشیدن واکنش‌ها و ساختارهای شیمیایی بسیار کاربردی است. در این برنامه می‌توانید حلقه‌ها، پیوندها، زنجیره‌ها، اتم‌ها و گروه‌های عاملی را هم به شکل ساختاری و هم به شکل سه‌بعدی به تصویر بکشید.

ChemDraw

نرم‌افزار Gimp

این نرم‌افزار به‌صورت متن‌باز و نیمه‌حرفه‌ای تقریباً هم‌رده با نرم‌افزارهای فتوشاپ و ایلاستریتور ادوب است با این تفاوت که برخی قابلیت‌های پیشرفته این دو نرم‌افزار را ندارد.

Gimp

نرم‌افزار InkScape

این نرم‌افزار نیز مانند Gimp متن‌باز و نیمه حرفه است و قابلیت‌های پیشرفته را مانند نرم‌افزارهای فتوشاپ و ایلاستریتور به کاربر نمی‌تواند ارائه دهد.

 InkScape

نرم‌افزار Adobe Photoshop

فتوشاپ نرم‌افزار استاندارد برای طراحی است. این نرم‌افزار غنی‌ترین مجموعه ابزارهای طراحی را به کاربر ارائه می‌دهد و حتی درصورتی‌که نیاز به امکانات بیشتر باشد، انواع افزونه‌ها را هم پشتیبانی می‌کند.

Adobe Photoshop

نرم‌افزار Illustrator

نرم‌افزار ایلاستریتور مانند فتوشاپ از نرم‌افزارهای استاندارد در صنعت طراحی است. ایلاستریتور نیز مانند فتوشاپ مجموعه‌ای کامل از ابزارهای طراحی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

 Illustrator

نرم‌افزار CorelDraw

این نرم‌افزار کاملاً حرفه‌ای است و فقط قابلیت نصب روی ویندوز را دارد. نکته منفی این نرم‌افزار پولی بودن آن است. ازنظر پیچیدگی و میزان قابلیت شباهت زیادی به نرم‌افزار ایلاستریتور دارد.

 CorelDraw

نرم‌افزار افینیتی دیزاینر

این نرم‌افزار نیز کاملاً حرفه‌ای است و برخلاف کورل دراو فقط قابلیت نصب روی مک را دارد؛ مانند نرم‌افزار کورل دراو پولی است.

ر افینیتی دیزاینر

هزینه نوشتن چکیده گرافیکی فارسی، انگلیسی و سایر زبان‌ها

هزینه تهیه چکیده گرافیکی به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

تنظیم عکس

هزینه

رسم نمودار

زبان چکیده گرافیکی

چکیده گرافیکی می‌تواند در زبان فارسی، انگلیسی و سایر زبان‌ها تدوین شود. هزینه چکیده گرافیکی فارسی ارزان‌تر از سایر زبان‌ها است.

زمان‌بندی چکیده گرافیکی

زمان انجام چکیده گرافیکی در هزینه نوشتن آن تاثیرگزار است. زمان‌بندی عادی با تحویل 5 روز و فشرده و فشرده پلاس به ترتیب با تحویل 4 و 3 روز است.

کیفیت نوشتن چکیده گرافیکی

چکیده گرافیکی در 3 نوع کیفیت طلایی، طلایی پلاس و پریمیوم قابل سفارش است. در کیفیت پریمیوم چکیده گرافیکی توسط مترجم نیتیو نیز بررسی می‌شود.

سریع‌ترین راه تهیه چکیده گرافیکی فارسی، انگلیسی و سایر زبان‌ها چیست؟

تهیه چکیده گرافیکی شاید به نظر راحت و ساده بیاید ولی یادگیری و کار با نرم‌افزارهای تخصصی زمان و دقت بالایی می‌طلبد. ازاین‌رو اگر شما هم به دنبال تهیه سریع چکیده گرافیکی فارسی، انگلیسی و یا سایر زبان‌ها هستید، پیشنهاد می‌کنیم از افراد متخصص و مؤسسات معتبر کمک بگیرید.

زمان

موسسه آرمان

موسسه آرمان یکی از مؤسسات معتبر درزمینهٔ تهیه چکیده گرافیکی در زبان‌های فارسی، انگلیسی و سایر زبان‌ها است که در 3 سطح ویژه تهیه چکیده گرافیکی را انجام می‌دهد.

طلایی

طلایی

در پکیج طلایی تهیه چکیده گرافیکی توسط کارشناس خبره و متخصص با استفاده از نرم‌افزارهای گرافیکی انجام می‌شود. در این سطح بازخوانی و بررسی مجدد چکیده گرافیکی انجام نمی‌شود.

طلایی پلاس

طلایی پلاس

در سطح طلایی پلاس علاوه بر تهیه چکیده گرافیکی توسط کارشناس متخصص و خبره، بازخوانی و بازرسی نیز توسط کارشناس دیگر انجام می‌شود.

پریمیوم

پریمیوم

سطح پریمیوم بالاترین کیفیت تهیه چکیده گرافیکی را دارد. در این سطح از ترسیم چکیده گرافیکی علاوه بر تهیه و ترسیم توسط کارشناس خبره و متخصص و همچنین بازرسی، چکیده گرافیکی توسط مترجم نیتیو نیز بررسی و بازخوانی می‌شود.

ثبت سفارش چکیده گرافیکی فارسی، انگلیسی و سایر زبان‌ها

برای تهیه چکیده گرافیکی خود می‌توانید به شیوه زیر عمل نمایید:

پشتیبان

ارسال

چکیده گرافیکی

با کارشناس موسسه آرمان تماس بگیرید

مقاله را برای موسسه ارسال کنید

چکیده گرافیکی را تحویل بگیرید

موسسه آرمان

خدمات موسسه آرمان برای تهیه چکیده گرافیکی

موسسه آرمان از سال 1393 فعالیت خود را درزمینهٔ ترجمه، پذیرش و چاپ مقاله شروع کرده و در این راستا خدماتی مانند تهیه چکیده گرافیکی، تهیه چکیده مبسوط، پارافریز تخصصی، تهیه کاورلتر و ویراستاری نیتیو مقالات را به خدمات خود افزوده است.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

? چگونه برای تهیه چکیده گرافیکی ثبت سفارش کنیم؟

برای تهیه چکیده گرافیکی می‌توانید با کارشناس موسسه آرمان از طریق شماره تماس 09900254935 و یا ایمیل journal.arman@gmail.com در ارتباط باشید.

? هزینه نوشتن چکیده گرافیکی فارسی، انگلیسی و سایر زبان‌ها چقدر است؟

هزینه تهیه چکیده گرافیکی بر اساس فاکتورهای کیفیت و زمانبدی درخواستی شما برآورد می‌شود، لذا برای اطلاع از هزینه دقیق می‌توانید با کارشناس موسسه آرمان تماس بگیرید.

? برای تهیه چکیده گرافیکی انگلیسی حتما باید مقاله به زبان انگلیسی باشد؟

خیر. شما میتوانید مقاله خود را در هر زبانی که است برای ما ارسال نمایید، ما چکیده گرافیکی در زبان درخواستی شما را تهیه میکنیم.

? فرمت چکیده گرافیکی باید چگونه باشد؟

بهترین فرمت برای چکیده گرافیکی TIFF, JPG و یا PDF است.

? از کجا بدانم از مقاله من سوءاستفاده نمیشود؟

موسسه آرمان امانت داری مقاله شما را تضمین می‌کند لذا هیچ سوءاستفاده‌ای از آن نمی‌شود.

پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
پرسش ها و دیدگاه های کاربران
بازدیدکننده
کارشناس آرمان
(
5 ماه پیش
)
در پاسخ به:
با سلام و احترام چکیده گرافیکی ایا تنها به زبان فارسی نگارش میشود ؟
با سلام و عرض ادب احتراما چکیده گرافیکی به زبان های متفاوت قابل نگارش است شما می توانید از بخش ثبت سفارش چکیده گرافیکی زبان مورد نظر را انتخاب فرمایید تا تهیه شود باتشکر
بازدیدکننده
کارشناس آرمان
(
5 ماه پیش
)
در پاسخ به:
سلام هزینه نگارش چکیده گرافیکی را می فرمایید
با سلام و عرض ادب احتراما هزینه ی نگارش چکیده گرافیکی بر اساس زمان تحویل فایل متفاوت است شما می توانید از بخش ثبت سفارش چکیده اطلاعات لازم را تکمیل فرمایید و ثبت سفارش انجام دهید باتشکر
بازدیدکننده
بازدیدکننده
(
6 ماه پیش
)
با سلام و احترام چکیده گرافیکی ایا تنها به زبان فارسی نگارش میشود ؟
بازدیدکننده
بازدیدکننده
(
6 ماه پیش
)
سلام هزینه نگارش چکیده گرافیکی را می فرمایید

خدمات موسسه آرمان